Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

40 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΕΡΑΣΤΕΣ) ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ'',ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 2014








ΣΤΗΝ 13Η ΕΚΠΟΜΠΗ (ΔΕΥΤΕΡΑ 30/12/13), ''ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ'', ΣΤΟ DAILYTVRADIO.GR, ME TOΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ, 40 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ (ΓΡΑΠΤΩΣ) ΓΙΑ ΤΟ 2014. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΙΛΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ. Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ 2014 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!









                    Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ


                               Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΧΑΡΗ ΑΡΖΟΓΛΟΥ


40 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΕΡΑΣΤΕΣ) ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, 'ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ'', ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 2014


Άννα Φόνσου: 
Βασίλη, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για σένα και την εκπομπή σου, αλλά και για τους ακροατές σου, γιατί ενδιαφέρεστε για τα πολιτιστικά του τόπου και ο πολιτισμός είναι ό,τι μας έχει απομείνει, είναι η βιτρίνα του τόπου μας.
Το 2014 εύχομαι να βγει η πατρίδα απ΄  τα αδιέξοδο που μας έχουν βάλει και να ξαναβρούν οι έλληνες το χαμόγελό τους.
  



 



Χλόη Λιάσκου: Τα δώρα της καινούργιας χρονιάς για όλο τον κόσμο να είναι,,,,,,Ειρήνη,σωματική και ψυχική υγεία,αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο και την φύση,μετροέπεια,συμπαράσταση σε αυτόν που έχει ανάγκη και....... υπομονή και αντοχή.''.......ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!








  • Ντίνος Καρύδης: Εύχομαι μέσα στο 2014 να βγούμε από την οικονομική κρίση γιατί έχουμε την ωραιότερη χώρα στον κόσμο'καί έναν σπουδαίο λαό που αξίζει καλύτερης τύχης!













Ελένη Ζιώγα: Για την νέα χρονιά εύχομαι να δούμε μέσα μας την αλήθεια. Να ενώσουμε την αλήθεια μας μ΄εκείνη του διπλανού. Κι έπειτα να καταφέρουμε να κοιτάξουμε όλοι μαζί το κοινό μας πεπρωμένο. Κι αν είναι δυνατόν να ξαναρχίσουμε να κτίζουμε τον κόσμο εντός κι εκτός μας αγνό και φρέσκο , σαν θαλασσινό μελτεμάκι. Υψηλό και ρωμαλέο σαν Ηπειρώτικο βουνό. Γλυκό και λαμπερό σαν την Ελλάδα που στα όνειρά μας αγαπήσαμε. Χρόνια Πολλά.









Γιώργος Γεωργίου: Αγαπητοί φίλοι κάθε χρόνο ευχόμαστε τα αυτονόητα κι αυτό γιατί θεωρούμε ότι είναι εφικτά για να γίνουν... όπως Υγεία-ειρήνη-Πραγματική Δημοκρατία εργασία κ.α. αλλά δυστυχώς βλέπουμε κάθε χρόνο να μην εκπληρώνεται τίποτα απ΄τις ευχές μας.... Πού σημαίνει ότι το μόνο που εύχομαι για το 2014 είναι να εκπληρωθούν οι ευχές των προηγούμενων χρόνων... Στο κάτω-κάτω αυτό μας το χρωστάνε τα έτη που περάσανε. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

 






ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΑΛΙΔΟΥ: ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ 2014 ΝΑΝΑΙ ΜΙΑ ΤΥΧΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ..ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ ... ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ..ΦΙΛΩ ΣΑΣ ..

 








Σπύρος Μπιμπίλας: Βασίλη μου χρόνια πολλά... ευχαριστως θα μιλούσα ζωντανά αλλά έχω παράσταση στο θέατρο ημέρας μέχρι τις 11.... σου στέλνω ευχές για να τις διαβάσετε...
 Έυχομαι πρώτα απ όλα υγεία και κουράγιο για να αντέξουμε την άθλια κρίση που μας επιβάλουν να ζήσουμε, επαγρύπνηση, αγωνιστικότητα και να ειμαστε έτοιμοι για ότι χειρότερο μας ετοιμάζουν...

 







Πάνος Σκουρολιάκος: Από καρδιάς ευχές για μια καινούρια χρονιά, που θα είναι στα αλήθεια καλύτερη από την προηγούμενη. Κρατώντας το πείσμα μας και την αισιοδοξία μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βάλουμε όλοι μαζί μια αληθινή κόκκινη γραμμή στη μαυρίλα που μας επέβαλαν. Να κάνουμε το θέατρο ξανά έναν χώρο όπου ο ηθοποιός θα αισθάνεται αξιοπρεπής όχι μόνο λόγω της δικής του κατάθεσης ψυχής, αλλά και απολαμβάνοντας πραγματικά αυτό που του αξίζει. Να κάνουμε το θέατρο ξανά ζωντανό εργασιακό χώρο όπου οι άνθρωποι του δεν θα αντιμετωπίζονται σαν περίεργα όντα που έχουν το θράσος να θέλουν να ζουν από αυτό! Θέατρο από την ψυχή μας για τον νου και την ψυχή της κοινωνίας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

 







Βίλη Σωτηροπούλου: Εύχομαι κατ αρχήν να έχουμε υγεία και αγάπη, αισιοδοξία και χαμόγελο, και να δημιουργούμε με χαρά και με αλληλεγύη κάνοντας όλη τη χρονιά θετικά βήματα, ίσως και άλματα! Και μερικές ευχές με γεωγραφική κατανομή... εύχομαι οι χώρες του νότου να βρουν την δύναμη και την ισορροπία τους και οι χώρες του βορρά το μέτρο!!











ΟΙ ΜΠΟΥΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΒΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ''ΧΤΥΠΟΥΝ'' ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BROADWAY ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ.








 


Γιούλη Ζήκου: Βασίλη μου εύχομαι Χρόνια πολλά ,καλά θεατρικά, γιατί το θέατρο μας ανθρωπίζει και γεμίζει τις ψυχές μας . Υγεία σε όλο τον κόσμο και λευτεριά στην πατρίδα μας.




 






 


Πέτρος Αποστολόπουλος: Οι ευχές μου: "Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Οι εποχές είναι για όλους δύσκολες, μα νιώθω πως η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να είμαστε αισιόδοξοι και να μη χάνουμε την ελπίδα μας. Ο αγαπημένος μου γλύπτης Γιαννούλης Χαλεπάς, έζησε μια ζωή με πολλές και σκληρές δοκιμασίες, μα κατάφερε να δικαιωθεί έστω και αργά. Έτσι κι ο καθένας μας που δοκιμάζετε από τις αντιξοότητες της εποχής μας, αν πιστεύει, αγωνίζεται, σκέφτεται και ελπίζει, θα δικαιωθεί!!! Καλή Χρονιά!!! Με αγάπη Πέτρος Αποστολόπουλος."



 

                                                                           Η ΜΑΡΙΤΑ ΡΙΤΖΙ ΑΗ ΒΑΣΙΛΙΝΑ
                                                                                                                                                                                                                             Μαρίτα Ρίτζι: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 2014 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!!





Δημήτρης Καρατζιάς: Τις Θερμότερες ευχές μου για ένα 2014 γεμάτο υγεία, χαρά, δημιουργία και πολύ λιγότερη ανεργία!!!! Καλή πρωτοχρονιά Βασίλη...


 











Μαίρη Μπαρκουλη: ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ,,,ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ,,,











Μαρία Δημητριάδου: ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΥΓΕΙΑ,ΧΑΡΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ..........ΝΑ ΞΑΝΑΛΑΜΨΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ......... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!! Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ






  



Ράνια Πρέβεζα: Αφού η πραγματικότητα είναι τοσο ζοφερή, ας οραματιστουμε με την εισοδο του 2014, ο,τι καλυτερο για μας και τους γυρω μας. Ο υλικος κοσμος ακολουθει τη σκεψη αν το πιστεψουμε βαθια. Καλη μας Χρονια!!!






  
Κορίνα Αντωνοπούλου: Καλή και δημιουργική Χρονιά! Υγεία στις στέγες μας. Αγάπη στις καρδιές μας. Μ' ένα τραγούδι να φεύγουν οι πίκρες, μ' ένα ποίημα να γεμίζουν γλύκα οι μέρες μας..! Εύχομαι πάντα επιτυχίες στον σταθμό σας και οι "νοικοκύριδες" Χρόνια Πολλά να ζήσουν !!!!!




Γιώργος Αλουπογιάννης: Εύχομαι σε όλους μας, ο καινούριος χρόνος να μας γεμίσει με αγωνιστικότητα και επιμονή, με αγάπη για το συνάνθρωπο και στοργή για τους αδύναμους, με πάθος για ζωή, πάθος για έρωτα, πάθος για δικαιοσύνη, πάθος για ελευθερία της ψυχής και της βούλησης....και τέλος, εύχομαι πολές πολλές προσωπικές στιγμές ευτυχίας. Η ευτυχία βρίσκεται γύρω μας παντού..μην το ξεχνάμε! Χρόνια πολλά, ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

 



ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΕΑΤΡΟΥ:

 




Χατζηδάκης Γιώργος: Για τον καινούργιο χρόνο να ευχηθούμε να αιθριάσει ο ορίζοντας, να αραιώσει το νέφος όχι για τα αναπνευστικά προβλήματα, αλλά για να μπορέσουμε να διακρίνουμε καθαρά προς τα πού πάμε και ως σύνολο και ατομικά ο καθένας. Με σημείο οράσεως την τέχνη και πιο ειδικά το θέατρο, να κοιτάξουμε προσεκτικά, με προοπτική το μέλλον και να δούμε, να δούμε επιτέλους και νομίζω πως σ' αυτή την ευχή και την προτροπή, κλείνεται η ουσία της δικής μου ευχής: Εύχομαι σε όλους να δούμε, να ξεχωρίσουμε, να διακρίνουμε και να καταλάβουμε....

 









Μαίη Σεβαστοπούλου: Βασίλη μου ας είναι αυτή η καινούργια χρονιά μια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας. Να ξεχάσουμε όλα τα δυσάρεστα και να πορευτούμε πια με ηρεμία και αξιοπρέπεια. Χρόνια Πολλά και σε σένα για τη γιορτή σου.

 













Πένυ Παπουτσή: ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ!! ΜΙΑ ΕΥΧΗ:Ο χρόνος είναι απροσμέτρητο μέγεθος όπως και το θέατρο. Και τα δύο χάνονται στιγμή τη στιγμή. Εύχομαι να μας αφήσουν γεύσεις και χρώματα. Αλήθειες ωραίες σαν ψέματα, για να μπορούμε να αντέχουμε τις απώλειες και το νέο που έρχεται ορμητικά.









Μαρία Βασιλείου:. Είθε το ήθος να ποιείται και εκτός σκηνής και ν' αναγνωρίζεται! Να έχετε όλοι την υγεία σας ! χλοη λιασκου: '' Τα δώρα της καινούργιας χρονιάς για όλο τον κόσμο να είναι,,,,,, Ειρήνη, σωματική και ψυχική υγεία, αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο και την φύση, αμετροέπεια, συμπαράσταση σε αυτόν που έχει ανάγκη και....... υπομονή και αντοχή.''.......ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ>>









Ζωή Ρηγοπούλου: Υγεία και χαρά σε όλους!













Γιώργος Βούρος: Υγεία, Τέχνη και τού χρόνου λεύτερη ξανά πατρίδα!











Κώστας Ζωγραφόπουλος: Βασίλη μου, και εγώ θα στείλω μια ευχή στην γεμάτη θεατρικό πάθος εκπομπή σου. Εύχομαι λοιπόν, κατά την σύμβαση του λόγου, όλες μας οι προσμονές που ικετεύουν το ασαφές άγνωστο χωρίς επίγνωση της ατομικής μας ευθύνης με τη λέξη "εύχομαι", να αντικατασταθούν και το συνειδητό "θέλω" και "αξίζει" για τον καθένα από εμάς. Τότε ίσως τα "λιγότερα" πάρουν άλλη αξία στην νέα μας φιλοσοφία για τη ζωή... Είθε καλές Χρονιές επίγνωσης να έχουμε!
  




Καλαπόδη Γεωργία: "Η αφετηρία του θεάτρου είναι η ποίηση και η μαγεία" είχε πει ο Κουν. Δανείζομαι τα λόγια του για να ευχηθώ σε όλους όσους ασχολούνται με το θέατρο να είναι καλά και να μας χαρίζουν με τη τέχνη τους και τη Νέα Χρονιά τη μαγεία και τη ποίηση που δίνει ένα ξεχωριστό νόημα στη ζωή μας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

 

Chris Kannavos: αίσιο και ευτυχές το νέο έτος 2014.αγάπη, ειρήνη, δικαιοσύνη ας επικρατήσει σε όλο τον κόσμο



Δημήτρης Καρυώτης: χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία και κάθε θεατρική επιτυχία!!!

 

Ανδρέας Ανδριόπουλος: Υγεία, ευτυχία και δικαιοσύνη !

 


Δημήτρης Καλαμπαλίκης: Χρόνια Πολλά και Καλά! Υγεία, Ευτυχία και Αγάπη για όλο τον κόσμο!
 



 





Πάνος Κατέρης: Υγεία και αγάπη !!! Μαρία Καραμπούλη: Χρόνια πολλά, με υγεία ! Του χρόνου πάλι όλοι εδώ, χωρίς απώλειες!!

 










Πολυτιμη Αλεξανδρα Καλομοιρη: Βασιλακο μου υγεια, αγαπη, ερωτα, ονειρα και πολλα χαμοοοοοοογελα!!!!!Να φωτισουν και παλι ολων μας τα προσωπα!!!

 









Μπέτυ Θεοφίλου: Υγεία - Κατανόηση κι Αλληλεγγύη στους δύσκολους τούτους καιρούς...

 


Stratos Delis: ΑΓΑΠΗ !!!!!!! ΥΓΕΙΑ !!!!!!!!!!ΧΑΡΑ !!!!!!!!!!ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΛΩΝ !!!!!!!!!!!!!


 
Ευαγγελια Αμπατζόγλου: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

 


Μαρία Καραμπούλη: Χρόνια πολλά, με υγεία ! Του χρόνου πάλι όλοι εδώ, χωρίς απώλειες!!




Αντώνης Τσάτας: Kαλή Χρονιά με υγεία και καλή επιτυχία στην εκπομπή και τη χρονιά που έρχεται!!  





Βασίλης Σαμαριτάκης: Και για να μη δώσω δικαιώματα σε κάποιον να με κατηγορήσει πως ποιώ τη νύσσαν (κοινώς: πως κάνω την πάπια), να σας ευχηθώ λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου. Πρώτα  απευθυνόμενος στους ανθρώπους του θεάτρου… να δανειστώ κι εγώ τα λόγια του μεγάλου Κουν: ''ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΤΥΣ,ΨΥΧΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΜΟΝΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ. ΜΑΖΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΩΣ ΜΟΡΦΗ ΤΕΧΝΗΣ, ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΜΕ,Ν'ΆΓΓΙΞΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑ ΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ...''. Aς προσπαθήσουμε όλοι μας να ακολουθήσουμε τη συμβουλή του Κουν. Και γενικά τώρα και πάνω στην ίδια προσπάθεια για ένα καλύτερο κόσμο και για μία καλύτερη Ελλάδα, να γίνουμε πρώτα εμείς καλύτεροι, πιο ανθρώπινοι και αλληλέγγυοι και πιο δημιουργικοί, στηριζόμενοι στα δικά μας πόδια. Έτσι μόνο θα ανακτήσουμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και θα απελευθερωθούμε από τα δεσμά που μας έχουν επιβάλει οι άλλοι (έχοντας βοηθήσει σε αυτό κι εμείς οι ίδιοι βέβαια). Καλή χρονιά σε όλους και καλά ξεμπερδέματα (ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ)!!!!!




 Ο σύνδεσμος για την εκπομπή (κάθε Δευτέρα Ζωντανά στις 21:00-22:00 και κάθε Πέμπτη, σε επανάληψη, στις 23:00-24:00)
http://www.dailytvradio.gr/live-radio

Δεν υπάρχουν σχόλια: